2015-10-02 00:08:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ragyogóak az elképzelései

Napi horoszkóp október elsejére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nyugodtan gondolkozhat a nagyszabású terveinek a megvalósításán, a csillagok most segítik ebben, a bolygóállások kedveznek a kockázatos vállalkozásoknak. Ha sorsdöntő lépésre szánja el magát, most sikerrel járhat. Ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön elképzelései ragyogóak, és most a csillagok is segítik a megvalósításukat. A hangulata egyre javul, a kedvese nem is érti a hirtelen változást. Feledhetetlen estét tölthetnek együtt.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a pozitív eseményeket hirtelen váltják a kevésbé jó hírek, és ön sokszor nem is tudja, hogy sírjon vagy nevessen… A családi viták gyorsan elcsitulnak. Egészsége tökéletes, de sohasem árt egy alapos vizsgálat, csupán önmaga megnyugtatására. Igazán bizakodva várhatja a következő időszakot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Szeretne szabad lenni, senkitől sem függeni. Szenvedélyesen dolgozik, de figyeljen arra, hogy ne fogyjon el az ereje, a hétvégére is tartalékoljon egy kis energiát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A másodállás vagy az otthonról végezhető munka egyre nehezebbé válhat, talán inkább le kellene mondania valamelyikről. Fáradtnak és túlhajszoltnak érzi magát, és ez akár idegkimerültséghez is vezethet. A szívét is kímélnie kellene, a gerincével együtt. Az úszás sokat segíthet a panaszain.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Olyan emberek jutnak eszébe, akikkel már rég nem találkozott. Lehet, hogy elégedetlen az élete folyásával, ezért nosztalgiázik olyan szívesen. Munka után üljön le a kedvesével, hogy meg tudják beszélni a továbbiakat. Olyasmire is fény derül, amiről álmodni sem mert volna.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön szereti a nyugalmat, de nem szereti a tétlenséget. Egészen biztosan el tudja foglalni magát munka után is, hiszen a ház körül és a kertben is akad bőven tennivaló. A takarítás, kertészkedés most különösen kedvezően hat önre.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A makacssága problémákat okozhat. Még kis sem lábal az egyik konfliktusból, rögtön jön a másik. A túlzott karriervágyát a kollégák nehezen fogják viselni, ennél csak a sikereit fogják jobban irigyelni. Hívja meg őket vendégségbe, így talán sikerül elvennie a támadások élét.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll. Semmi sem működik úgy, ahogy kellene, kicsit előbb induljon el otthonról, mert elég nagy forgalmi dugóba kerülhet a nap folyamán. Készüljön fel a bosszantó eseményekre, ne hagyja, hogy a hirtelen harag, vagy az ingerültség eluralkodjon a napján.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Igyekezzen kiharcolni magának a jobb munkafeltételeket. Ehhez azonban az is hozzátartozik, hogy ne kőkorszaki módszerekkel dolgozzon. Muszáj önnek is haladnia a korral. Ha látják az igyekezetét, jobban teljesítik majd a kéréseit is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön uralkodó bolygója most kedvezőtlen helyzetben van. Talán mégsem kellene belevágni a régóta dédelgetett tervei megvalósításába, ennél kedvezőbb időpontot is találhat erre, és már nem is kell erre olyan sokat várni.

Halak: II. 19. - III. 20.
Valamilyen munkahelyi vitában az erőviszonyok az ön javára billennek. Ön most nagyon energikus, hatalmas lendülettel veti bele magát a feladatok elvégzésébe, és ez másokra is lelkesítőleg hat. Arra viszont ügyeljen, hogy jól ossza be az idejét, különben könnyen elúszhat a munkával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: